Månedens oppskrift - oktober
Ringerikspotet - snacks 2009-10-09

Ingredienser :
Så mange små Ringerikspoteter du vil ha
Strandaskinke ( kan også bruke annen salt skinke)
Tannpirkere ( uten smak)

Slik gjør du det:
Vask potetene og kok dem med skallet på, ca. 15-20 minutter
Tørk og kjøl ned potetene ved å legge dem på et kjøkkenhåndkle
Rull Strandaskinken rundt potetene og fest med tannpirkere
Sett ovnen på 200 grader
La potetene med Strandaskinken stå i ovnen til skinken er crispy ( 5 – 10 minutter)
Nyt som lørdagskos eller som en forrett

Et lite glass Faun norsk urtebrennevin passer godt til dette

Denne oppskriften kommer fra Marthe Andrea Aspheim Øren,
datteren til Anders og Anne på Øren gård.



Potetsetting på Øren gård 16. mai
Pinnekjøtt og Ringerikspoteter.
Ringerikspotet - snacks
Potetopptakinga er i gang
Lammestek med ovnstekte ringerikspoteter og salat
Markvandring i Ringerikspotetåker
I år kan vi fråtse!
Årets måltid 2008
Koke - og skjæreprøven 2008
Ringerikspotet fra Ringerike tildelt prisen ”Årets råvare fra land”
Ringerikspoteten får beskyttelse!!
Ringerikspotetene i rute.
Høring
Ringerikspoteten får ikke beskyttet opprinnelsesbetegnelse.
Årets Ringerikspoteter testes.
Vi sikrer ”rekrutteringen”
Avslag i første runde.
Tredobler salget (RB)
Kampen for eksklusivitet (RB)
Nypotet og potetnytt (RB)


Tip a friendPrinter friendly



Ringerikspotet BA | Anne Berte Lerberg | Ask, 3519 Hønefoss | T 48 20 84 03 | F 32 14 13 08 | post@ringerikspotet.no