Middagstips:
Ringerikspoteter og fisk. 2007-01-18
Foto: Riis StrømLettsaltet eller fersk torsk med kokte gulrøtter, Ringerikspoteter og persillesmør.
Vask og sett på potetene.
Kok opp vann til fisken, ha i salt hvis du har fersk torsk.
Når potetene koker, legger du i fisken .
Både poteter og fisk skal trekke, ikke koke.
Kok gulrøttene.
Hakk persille, og smelt smøret.

Tilberedningstid : Omtrent en halv time.
Sunt og veldig godt!

Rester av fisken kan du lage fiskegrateng av neste dag.
Husk Ringerikspoteter!

www.godfisk.no


Pinnekjøtt og Ringerikspoteter.
Ringerikspotet - snacks
Lammestek med ovnstekte ringerikspoteter og salat
Ringerikspoteter og fisk.
Slik koker du Ringerikspoteter
Salat med Ringerikspoteter og mango
Ovnsstekte Ringerikspoteter
Ringerikspoteter med rognkrem
Skrivergårdens potetløv.
Ringerikspoteter marinert i urtevinaigrette.
Potetmos
Ringerikspotet - en rund delikatesse


Tip a friendPrinter friendly



Ringerikspotet BA | Anne Berte Lerberg | Ask, 3519 Hønefoss | T 48 20 84 03 | F 32 14 13 08 | post@ringerikspotet.no